Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me

Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Hauck вкладыш к автокреслу Dry Me 61814-1
Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Hauck вкладыш к автокреслу Dry Me 61814-1Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Hauck вкладыш к автокреслу Dry Me 61814-1Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Hauck вкладыш к автокреслу Dry Me 61814-1Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Hauck вкладыш к автокреслу Dry Me 61814-1Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Уценка! Dry Me (посветлел текстиль) Уценка61814-1Hauck вкладиш до автокрісла Dry Me Уценка! Dry Me (посветлел текстиль) Уценка61814-1
Артикул: 61814-1
Hauck (Германия)
480 грн.
Немає на складі

М'яка універсальна вкладка в автокрісло будь-якої групи допоможе зручно розмістити дитину.

Закладки

Все

Опис Hauck вкладиша до автокрісла Dry Me (Хаук Драй Мі)

Нова розробка компанії hauck, яка є універсальним типом вкладиш на автокрісло Dry Me, покликана захистити від крихт і вологи.

Переваги Hauck вкладиша до автокрісла Dry Me

Вкладиш має двосторонню структуру, завдяки чому його зручно буде застосовувати як влітку, в чому допоможе сторона з бавовняною поверхнею, так і в холоднішу пору року, де буде актуальним велюровий покрив. До того ж, крім м'якої зовнішньої сторони вкладиш від хаук має ще й водовідштовхуючий шар. Таким чином, будь-якої пори року в поїздках, вашому малюку буде максимально комфортно знаходиться в автокріслі.

Вкладиш максимальних розмірів 45,5 x 41 x 4 см., Виготовлений з високоякісних стійких до зносу екологічно чистих матеріалів. До того ж він легко знімається і стирається в автоматичній машинці та сушарці.

Характеристики Hauck вкладиша до автокрісла Dry Me

  • розміри: 45,5 x 41 x 4 см
  • вага: 0,3 кг
  • не ковзає на сидінні
  • можна скористатися машинним пранням

Комплектація Hauck вкладиша до автокрісла Dry Me

  • вкладиш до автокрісла
Характеристики
Каталог: 
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати