Cam прогулянкова коляска Fletto

Cam прогулянкова коляска Fletto 110 бежевый с коричневым  19842ber
Cam прогулянкова коляска Fletto 112 красный с черным 19717berCam прогулянкова коляска Fletto 110 бежевый с коричневым  19842berCam прогулянкова коляска Fletto 111 серый с синим 19716berCam прогулянкова коляска Fletto 112 красный с черным 19717berCam прогулянкова коляска Fletto 112 красный с черным 19717berCam прогулянкова коляска Fletto 112 красный с черным 19717berCam прогулянкова коляска Fletto 111 серый с синим 19716berCam прогулянкова коляска Fletto 111 серый с синим 19716berCam прогулянкова коляска Fletto 111 серый с синим 19716berCam прогулянкова коляска Fletto 110 бежевый с коричневым  19842berCam прогулянкова коляска Fletto 110 бежевый с коричневым  19842berCam прогулянкова коляска Fletto 110 бежевый с коричневым  19842ber
Артикул: 19842ber
Cam (Италия)
3 089 грн.
Немає на складі

Розрахована на прогулянки з дітьми до 3 років коляска Cam Fletto володіє високим функціоналом і виділяється стильним дизайном.

Закладки

Все

Опис Cam прогулянкової коляски Fletto (Кам Флетто)

Візок Cam Fletto (Кам Флетто) створений для безтурботних тривалих прогулянок з дитиною від шести місяців до трьох років. Він дарує батькам абсолютну свободу рухів, так як має невелику вагу і скромні габарити. Практична у використанні, коляска Cam Fletto (Кам Флетто) безпечна для дитини, відмінно справляється з будь-якими перешкодами і оснащена набором всіх функцій, які можуть знадобитися під час прогулянки. Складається Cam Fletto (Кам Флетто) легко і швидко книжкою. Крім того, уваги заслуговує і дизайн коляски. Рама, пофарбована в колір оббивки, робить коляску дуже стильною і сучасною.

Переваги Cam прогулянкової коляски Fletto

Вибираючи першу прогулянкову коляску для дитини, батьки бачать її міцною, компактною, маневреною, прохідною і безпечною. Модель Cam Fletto (Кам Флетто), створена італійськими інженерами, відповідає цим вимогам. Її шасі виконано з хромованого алюмінієвого сплаву, завдяки чому вага невелика, а міцність висока. Шини на здвоєних передніх і одинарних задніх колесах невеликого діаметра виконані з поліуретану. Цей матеріал не стирається, а при їзді не чутно шум. Коляска Cam Fletto (Кам Флетто) відрізняється маневреністю і з легкістю долає будь-які перешкоди. Передні колеса обертаються навколо осі, а при необхідності підвищення прохідності на ділянках дороги з неякісним покриттям блокуються натисканням на спеціальний важіль. Гальмівна система розміщена на задніх колесах. Складається коляска Cam Fletto (Кам Флетто) в лічені секунди. Наявність спеціального замка запобігає мимовільному складання та розкладання коляски.

Прогулянкове сидіння в моделі Cam Fletto (Кам Флетто) широке і глибоке. У ньому комфортно і дитині, яка одягнена в теплий зимовий одяг. Спинка прогулянкового сидіння регулюється за кутом нахилу. Передбачено і повністю горизонтальне положення. Завдяки наявності ременів безпеки, які кріпляться в п'яти точках, дитина надійно захищений від падінь з коляски. Ремені оснащені м'якими накладками на плечі, щоб мінімізувати тиск. Замок центральний, фіксується одним натисканням. Додатковим захистом від падінь служить знімний бампер безпеки. Оббивка коляски виконана з міцного синтетичного матеріалу, який не вигоряє на сонці і відштовхує вологу. При цьому оббивка гарантує оптимальну терморегуляцію. Капюшон в прогулянкової моделі Cam Fletto (Флетто) великий, регулюється за кутом нахилу з зовнішньої сторони коляски. Є додатковий козирок від сонця. Ручка управління цільна, корзина для покупок містка, сітчаста. Наявність стильних кольорів дозволяє підібрати ідеальний варіант і для хлопчика, і для дівчинки.

Технічні характеристики Cam прогулянкової коляски-тростини Fletto

  • вік з 6 місяців до 3 років
  • максимальна вага дитини 15 кг
  • тип складання книжка
  • рама з алюмінію
  • ширина шасі 51 см
  • колеса поліуретанові
  • спинка регулюється за кутом нахилу
  • п'ятиточкові ремені безпеки
  • бампер безпеки знімний
  • ручка управління цільна
  • розмір в складеному вигляді (ДхШхВ) 27х51х76 см
  • розмір коляски в розкладеному вигляді (ДхШхВ) 80х51х102 см
  • вага 4,2 кг

Комплектація Cam прогулянкової коляски-тростини Fletto

  • коляска
  • бампер
  • кошик для покупок
  • дощовик
Характеристики
Вік дитини: 
від 6 міс
Ширина шасі: 
51 см
Вага: 
4.20 кг.
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати