Bestway матрац велюр 67682

Bestway матрац велюр 67682 23129ber
Bestway матрац велюр 67682 23129berBestway матрац велюр 67682 23129berBestway матрац велюр 67682 23129ber
Артикул: 23129ber
Bestway (США)
1 371 грн.
Є на складі

Часто подорожуєте чи шукаєте заміну традиційних меблів? Двоспальний надувний матрац Bestway 67682 створить комфорт, де б ви не знаходилися!

Закладки

Все

Опис Bestway матраца велюр 67682 (Бествей)

Легкість, компактність, незамінна перевага для зберігання, транспортування. Основна перевага надувних меблів це їх наповнювач – «повітря». На відміну від стаціонарних матраців, виріб завжди набуває анатомічно правильної форми, повторюючи точні контури тіла, а повітряна подушка ідеально імітує ефект водяного матраца, це відчуття задовольнить запити навіть найвибагливіших естетів. Серія надувних меблів унікальна своєю міцністю, довговічністю та головна перевага її легкість, що у свою чергу забезпечує комфортне використання поза домом. Заявлене від виробника максимальне навантаження – 199 кг. Головне розуміти, ця характеристика несе відносну інформацію, адже для надувного ПВХ важливий також внутрішній тиск. Щоб уникнути будь-яких навантажень, слід завжди не докачувати виріб на мінімум на 10%.

Переваги Bestway матраца велюр 67682

Внутрішня система підтримки I-Beam™ – це класична технологія. Для внутрішніх перегородок використовують одношаровий ПВХ. Внутрішня система перегородок – поздовжня, вертикально-балкова. Принцип поздовжніх променів вважається найпоширенішим, адже безперервні поздовжні перегородки виключають просідання. Принцип таких перегородок – це рівномірний розподіл навантаження на шви виробу, цим збільшуючи термін експлуатації.

Флоковане покриття також відоме як «велюрова поверхня», що є важливим елементом для надувних меблів. Ця технологія полягає у нанесенні на поверхню ПВХ волокон обробленого текстилю, що дає численні переваги. Товщина флока становить 0,10 мм, що робить його м'яким і приємним на дотик. Флоковане покриття забезпечує комфорт при використанні, оскільки меблі не ковзають по поверхні. Велюрова поверхня надає естетичний вигляд та створює затишну атмосферу. Це покриття не тільки приємне для тіла, а й забезпечує захист виробу. Воно допомагає знизити ризик пошкодження поверхні та забезпечує довговічність меблів.

Матеріал ПВХ (вініл) – це один із найпопулярніших матеріалів. Не має аналогів! Герметичність – 100% непроникність як води, так і повітря. Еластичність - стійкий до розтягування надування і здування. Довговічний - стійкий до зносу та температурних стрибків, легко піддається ремонту в домашніх умовах.

Вбудований підголівник – це додатковий бонус для комфорту. Мобільність – можливість використання без додаткових подушок. Комфортний сон - використовуючи додаткові подушки, вони не будуть сповзати чи падати під час сну.

Виходячи зі специфіки надувного виробу, логічно стверджувати, що цей продукт також 100% водостійкий. Ви можете використовувати цей виріб не тільки в домашніх умовах і поза домом, але і для відпочинку на воді!

Характеристики Bestway матраца велюр 67682

  • конструкція: поздовжня, вертикально-балкова конструкція I-Beam™
  • максимальне навантаження: до 199 кг
  • матеріал: ПВХ (вініл)
  • щільність матеріалу: 0,25 мм
  • покриття: флоковане
  • товщина покриття: 0,10 мм
  • клапан: силіконовий 2 в 1
  • розміри: 152x203x30 см
  • вага упаковки: 4,18 кг
  • габарити упаковки: 35х33х11 см

Комплектація Bestway матраца велюр 67682

  • матрац
Характеристики
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати