Intex матрац велюр 64144

Intex матрац велюр 64144 24444ber
Intex матрац велюр 64144 24444berIntex матрац велюр 64144 24444berIntex матрац велюр 64144 24444ber
Артикул: 24444ber
Intex (Китай)
1 303 грн.
Є на складі

Багатофункціональність та мобільність цього виробу завжди приємно тішить.

Закладки

Все

Опис Intex матраца велюр 64144 (Інтекс)

Легкість, компактність, незамінна перевага для зберігання, транспортування. Основна перевага надувних меблів це їх наповнювач – «повітря». На відміну від стаціонарних матраців, виріб завжди набуває анатомічно правильної форми, повторюючи точні контури тіла, а повітряна подушка ідеально імітує ефект водяного матраца, це відчуття задовольнить запити навіть найвибагливіших естетів. Серія Dura-Beam™ класична надувних виробів, що перетворюють будь-який сценарій мрії на реальність. Призначені для встановлення у приміщенні. Ваше доступне рішення для комфортного сну будь-де. Заявлене від виробника максимальне навантаження – 273 кг. Головне розуміти, ця характеристика несе відносну інформацію, адже для надувного ПВХ важливий також внутрішній тиск. Щоб уникнути будь-яких навантажень, слід завжди не докачувати виріб на мінімум на 10%.

Переваги Intex матраца велюр 64144

Внутрішня система підтримки технологія Fiber-Tech™ – це точно спроектована інноваційна система фіксації. Як внутрішні перегородки використовується не матеріал ПВХ, а тисячі високоміцних поліефірних волокон. На відміну від традиційної конструкції, ці волокна не розтягуються, забезпечують ідеальну стійкість, легкість та гарантує чудовий сон. Внутрішня система перегородок – поздовжня, вертикально-балкова. Принцип поздовжніх променів вважається найпоширенішим, адже безперервні поздовжні перегородки виключають просідання. Принцип таких перегородок – це рівномірний розподіл навантаження на шви виробу, цим збільшуючи термін експлуатації.

Флоковане покриття часто називають «велюрова поверхня». Флокування - це технологія, що полягає у нанесенні на поверхню ПВХ волокон обробленого текстилю. Комфорт у дотику: м'який, приємний. Комфорт у використанні: наматрацник не ковзає. Матеріал ПВХ (вініл) – це один із найпопулярніших матеріалів. Не має аналогів! Герметичність – 100% непроникність як води, так і повітря. Еластичність - стійкий до розтягування надування і здування. Довговічний - стійкий до зносу та температурних стрибків, легко піддається ремонту в домашніх умовах.

Вбудований підголівник – це додатковий бонус для комфорту. Мобільність – можливість використання без додаткових подушок. Комфортний сон – використовуючи додаткові подушки, вони не будуть сповзати чи падати під час сну.

Виходячи зі специфіки надувного виробу, логічно стверджувати, що цей продукт також 100% водостійкий. Ви можете використовувати цей виріб не тільки в домашніх умовах і поза домом, але і для відпочинку на воді!

Характеристики Intex матраца велюр 64144

  • конструкція: поздовжня, вертикально-балкова конструкція з «Fiber Tech»
  • максимальне навантаження: до 273 кг
  • матеріал: ПВХ (вініл)
  • щільність матеріалу: 0,3 мм
  • покриття: флоковане
  • товщина покриття: 0,15 мм
  • клапан: силіконовий 2 в 1
  • висота підголівника: 30 см
  • розміри: 183x203x25см
  • вага упаковки: 5,43 кг
  • габарити упаковки: 33,5х37х13 см

Комплектація Intex матраца велюр 64144

  • матрац
Характеристики
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати