Новини

Відкрився новий великий магазин Babypark на Петрівці

Запрошуємо відвідати ще один наш магазин.

Новий магазин знаходиться за адресою: м.Київ, пр-т Московський 8

 

Babypark магазин на Петровке

Як і в інших магазинах, в цьому представлений широкий вибір універсальних колясок, прогулянкових, стільчиків для годування, достатня різноманітність ліжечок, комодів, іграшок для самих маленьких, манежів та багато іншого, включаючи різні аксесуари.

Магазин на Гетьмана (м.Шулявская) відкритий

У нас відкрився ще один магазин.

Знаходиться за адресою: Київ, вул.Гетьмана 13.

У новому магазині будуть представлені наші дитячі товари: дитячі коляски, автокрісла для дітей, дитячі ліжечка, стільчики для годування тощо.

Консультанти завжди допоможуть, підкажуть.

магазин детских товаров

Надходження нових колясок Bugaboo Bee 3

З радістю повідомляємо, що найближчим часом очікуємо надходження нової, легкою і компактною коляски Bugaboo Bee 3.

Коляски Bee випускається компанією Bugaboo досить давно (коляски Bee, коляски Bee plus), і відмінно зарекомендували себе на ринку прогулянкових колясок.

Тепер компанія Bugaboo вирішила випустити Bee не тільки прогулянкову, а повноцінну універсальну коляску для дітей з народження, адже нову коляску Bugaboo Bee 3 можна відразу придбати в комплекті з люлькою!

Свіже надходження колясок Nana

З радістю повідомляємо вам, що протягом цього тижня асортимент магазинів «Бейбіпарк» поповниться моделями універсальних колясок Nana Race і  Nana Anne . Ці коляски від німецько-польського виробника Wampol (Вампола) поєднують в собі всі якості необхідні молодим українським батькам.

Літнє сидіння Joolz Day вже у продажу!

Літо вже на порозі, тому всім власникам, а також тим хто замислюється про покупку чудових колясок від компанії Joolz Day варто звернути увагу на вкрай корисну новинку голландського виробника. Мова йде про спеціальне літнє сидіння, чия конструкція забезпечить оптимальну вентиляцію в спекотні літні дні.

Аксесуари Bugaboo колекції весна 2014

Вже зовсім скоро компанія Bugaboo представить нові відтінки для аксесуарів до своїх колясок. Ніжний рожевий і Сніговий блакитний стануть гармонією, непідвладною плину часу та модним трендом. Загадковості і шику додадуть коляскам ці яскраві і класичні забарвлення.

Надайте новий вигляд колясці з весняними аксесуарами Bugaboo.

Коляска-тростина Mutsy Easyrider чекає на своїх покупців

Раді повідомити, що у продажу з'явилася чудова коляска-тростина Mutsy Easyrider, яка стане незамінним супутником на літніх прогулянках. Ця коляска - вибір мам, яких турбує зручність в експлуатації і компактність. Коляска не займе багато місця в квартирі, з легкістю поміститися в будь-якому багажнику. Забарвлення неординарні, що дозволить виділятися на дитячих майданчиках.

Літні аксесуари для колясок Mutsy EVO

З настанням спекотної пори року кількість проведеного на прогулянках з малюком часу збільшується пропорційно довжині світолового періоду доби. Щоб убезпечити дитину від надмірного впливу сонячних променів на ніжну шкіру голландський виробник Mutsy передбачив такий корисний і незамінний аксесуар, як парасолька від сонця і дощу (що в умовах нашого непостійного клімату вельми актуально).

Додаткові поставки Mutsy

З радістю повідомляємо Вам, що результати продажів останньої колекції колясок від голландського бренду Mutsy перевищили всі наші найсміливіші очікування, довівши, що наші клієнти цінують якість і стиль, якими, безсумнівно виділяється продукція цього виробника.

Сторінки