X-Lander автокрісло X-Car i-Size

X-Lander автокрісло X-Car i-Size 71508iti
X-Lander автокрісло X-Car i-Size 71508itiX-Lander автокрісло X-Car i-Size 71508itiX-Lander автокрісло X-Car i-Size 71508iti
Артикул: 71508iti
X-lander (Польша)
4 650 грн.
Немає на складі

Дитяче автокрісло від компанії X-Lander порадує батьків малюків в віці від народження до 15 місяців. Виробник посилив систему безпеки пасажира під час подорожей в автомобілі, а також спростив монтаж.

Закладки

Все

Опис X-Lander автокрісла X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз)

Дане автомобільне крісло відноситься до групи 0+. У ньому виробник рекомендує перевозити дітей, вік яких варіюється з перших днів життя і до 15 місяців, що відповідає вазі до 13 кілограмів і зросту до 80 сантиметрів. Висока популярність і затребуваність моделі X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) пояснюється не тільки привабливим дизайном, можливістю вибору кольорів і високим ступенем ергономіки. Дане автокрісло відрізняється чудовою якістю збірки, що робить його незамінним помічником в мобільних сім'ях, де підростає дитина віком до півтора року. При цьому вартість автокрісла X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) відрізняється демократичністю. Це придбання підійде сім'ям з будь-яким рівнем достатку.

Переваги X-Lander автокрісла X-Car i-Size

При першому погляді на дитяче автокрісло X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) стає зрозуміло, що йому можна довірити безпеку своєї дитини. Його чаша виконана з міцного пластику, а вузли, які відчувають максимального навантаження при русі автомобіля, посилені металевими з'єднувачами. Чаша дитячого автокрісла X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) має ергономічну форму, тому навіть тривалі поїздки не втомлюють малюка. Крісло відрізняється місткістю, відмінною глибиною посадки, бездоганним бічним захистом, представленим м'якими боковинами. Автокрісло пройшло краш-тести, які довели високу ступінь його безпеки і якості.

Для установки автокрісла X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) в салоні автомобіля не доведеться купувати додатково спеціальні адаптери. Фіксація даної моделі здійснюється в лічені секунди за допомогою штатних ременів автомобіля. Встановлюється X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) на задньому сидінні автомобіля проти ходу руху. При цьому необхідно пам'ятати про те, що подушка безпеки автомобіля повинна бути відключена! Малюк фіксується в автокріслі триточковими внутрішніми ременями. Для забезпечення максимального комфорту малюкові передбачено наявність спеціального м'якого вкладиша. Спинка автокрісла регулюється за кутом нахилу, що дозволяє підібрати оптимальне положення для дитини.

Незаперечною перевагою даної моделі є можливість установки автолюльки на шасі колясок X-lander серії X-Pulse, X-Cite, X-Run, X-Move за допомогою адаптерів, які в комплект не входять. Також автокрісло X-lander X-Car i-Size можна встановити на коляски таких брендів як Junama, Tako, Adamex і інших брендів за допомогою адаптерів, які можна придбати додатково.

В автокріслі X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) передбачений великий капюшон, який можна знімати. Стильний дизайн, можливість вибору оригінальних забарвлень, якісні практичні чохли, які виконані з міцної тканини (мікрофібра), яку можна прати, роблять дитяче автокрісло X-Lander X-Car i-Size (Ікс-Лендер Ікс-Кар ай-сайз) відмінним придбанням.

Технічні характеристики X-Lander автокрісла X-Car i-Size

  • група 0
  • вага дитини до 13 кг
  • вік дитини від народження до 15 місяців
  • зріст дитини до 80 см
  • установка проти ходу руху автомобіля
  • кріплення штатним автомобільним ременем безпеки
  • можливість установки на шасі коляски
  • ручка для перенесення
  • триточкові внутрішні ремені безпеки
  • посилений бічний захист
  • регульована за кутом нахилу спинка
  • м'який знімний вкладиш
  • вага 4,8 кг

Комплектація X-Lander автокрісла X-Car i-Size

  • автокрісло
Характеристики
Особливості автокрісла: 
Без кріплення IsoFix
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати