Hauck килимок під автокрісло

Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me 61801-1
Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me 61801-1Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me 61801-1Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me 61801-1Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me 61801-1Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me Deluxe 61802-8Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me Deluxe 61802-8Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me Deluxe 61802-8Hauck килимок під автокрісло Hauck коврик под автокресло Sit On Me Deluxe 61802-8
Артикул: 61801-1
Hauck (Германия)
720 грн.
Є на складі

Завдяки використанню килимка на сидіння Hauck від німецького виробника салон автомобіля надійно захищений від забруднень і подряпин.

Закладки

Все

Опис Hauck килимка під автокрісло (Хаук)

Сучасний ритм життя не обмежує молодих батьків у можливості подорожувати в автомобілі разом з дитиною. А для цих цілей необхідно придбати автокрісло. Новинка від німецької компанії Hauck (Хаук) дозволить уникнути забруднень сидіння автомобіля, які можуть виникати при використанні дитячого автокрісла під час поїздок. Завдяки практичному аксесуару – килимку Hauck (Хаук) під автокрісло чистоті автомобільного салону більше нічого не загрожує. Конструкція килимка дуже проста, тому після використання його легко зняти і промити під проточною водою.

Переваги Hauck килимка під автокрісло (Хаук)

Килимок Hauck (Хаук) запобігає появі на оббивці автомобіля забруднень, плям і подряпин. Він виконаний з матеріалу, який не ковзає і відштовхує воду. Установка і зняття килимка Hauck (Хаук) на сидінні дуже прості. Досить його одним рухом зафіксувати на підголівнику сидіння автомобіля і пропустити ремінь за спеціальною направляючою. Даний аксесуар важить мало і має дуже компактні розміри, тому зберігати його можна і в автомобілі, і на полиці в будинку. Килимок на сидіння Hauck (Хаук) відрізняється високою функціональністю і відмінно захищає салон. Більш того, даний аксесуар продовжує термін служби салону автомобіля. Міцний, легкий, компактний, виготовлений з високоякісних матеріалів, які не ковзають, килимок Hauck (Хаук) прослужить тривалий час. Килимок Hauck (Хаук) легко кріпиться і миється від забруднень при необхідності. Вирізи для роз'ємів Isofix (Ізофікс) роблять цей аксесуар універсальним для використання всіх автокрісел, в яких використовується дана система. Нижню частину килимка під автокрісло також можна використовувати окремо. Даний аксесуар представлений в двох розмірах.

Технічні характеристики Hauck килимка під автокрісло

  • колір чорний
  • текстурована поверхня
  • розміри Sit On Me (ШхВ) 47 x 97 см
  • розміри Sit On Me Deluxe (ШхВ) 47 x 121 см

Комплектація Hauck килимка під автокрісло

  • килимок
Характеристики
Каталог: 
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати