Junama автокрісло Fluo line

Junama автокрісло Fluo line 01 FC-Fl-01
Junama автокрісло Fluo line 01 FC-Fl-01Junama автокрісло Fluo line 02 FC-Fl-02Junama автокрісло Fluo line 04 FC-Fl-04Junama автокрісло Fluo line 04 FC-Fl-04Junama автокрісло Fluo line 04 FC-Fl-04Junama автокрісло Fluo line 04 FC-Fl-04Junama автокрісло Fluo line 03 FC-Fl-03
Артикул: FC-Fl-01
Junama (Польша)
5 300 грн.
Немає на складі

Дитяче автокрісло Junama – це практичне, стильне, сучасне і безпечне автокрісло з системою бічного захисту і ергономічною ручкою.

Закладки

Все

Опис Junama автокрісла Fluo line (Джунама Флуо Лайн)

Зручне і безпечне дитяче автокрісло Junama Fluo line (Джунама Флуо Лайн) є раціональним придбанням для перевезення в автомобілі дитини з перших днів життя і до досягнення однорічного віку. Воно належить до групи 0+ (до 13 кілограмів). Завдяки регульованій ручці батьки можуть максимально точно відрегулювати кут нахилу автокрісла, роблячи його зручним для дитини. Сучасні технології безпеки, інноваційні матеріали та інженерні рішення роблять це крісло дуже ефективним захистом для маленького пасажира в екстреній ситуації. Виробник передбачив великий капюшон, який захищає малюка від сонця, а також вмонтовану ручку для зручності перенесення автокрісла. Крім усього іншого представлена ​​модель має стильний сучасний дизайн, який відмінно впишеться в загальну картину будь-якого автомобіля. Продумана відкидна анатомічна спинка крісла Junama Fluo line (ЮНАМ флуо лайн) чудово знімає напругу під час довгих поїздок з дитиною, а коли малюк втомиться, і захоче подрімати, Junama Fluo line (Джунама Флуо Лайн) зможе замінити йому мобільну колиску. Крім того, дану модель можна встановлювати на шасі колясок Junama (Джунама).

Переваги Junama автокрісла Fluo line

Купівля дитячого автокрісла Junama Fluo line (Джунама Флуо Лайн) – це комплексне рішення проблеми з транспортуванням вашого малюка. Представлена ​​модель розрахована на термін експлуатації до одного року, тому вона виготовлена ​​з високоякісних матеріалів і надійних комплектуючих. Junama Fluo line (Джунама Флуо Лайн) відповідає стандартам якості і безпеки ECE R129/00, також воно багаторазово протестовано в провідних лабораторіях. Представлена ​​модель має величезні можливості по персоналізації, тому вона відмінно підійде, як для новонародженого, так і для однорічної дитини. Каркас цього крісла виконаний з міцного пластику, додатково заповненого енергопоглинаючою піною. В якості додаткового захисту для пасажира є м'який вкладиш анатомічної форми. Його можна прати в делікатному режимі. Є триточкові ремені безпеки з м'якими накладками, які регулюються по довжині. Дихаючий зносостійкий чохол з гіпоалергенного полімеру надовго збереже відмінний зовнішній вигляд, а ще за ним дуже просто доглядати. У прохолодну погоду знадобиться утеплений чохол для ніг.

Технічні характеристики Junama автокрісла Fluo line

  • група 0+
  • вік дитини від народження до 1 року
  • зріст дитини від 40 до 85 см
  • вага дитини до 13 кг
  • кріплення в автомобілі Isofix
  • установка проти ходу руху
  • триточкові ремені безпеки
  • регулюється за кутом нахилу
  • вкладиш для новонароджених
  • зовнішній розмір (ШхВхГ) 42 x 60 x 71 см
  • внутрішній розмір (ШхВ) 23-29 x 76 см
  • вага 3,3 кг

Комплектація Junama автокрісла Fluo line

  • автокрісло
Характеристики
Особливості автокрісла: 
Без кріплення IsoFix
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати