Lorelli бустер Venture

Lorelli бустер Venture beige/black mexican 22058ber
Lorelli бустер Venture beige/black mexican 22058berLorelli бустер Venture black/red cities 22295berLorelli бустер Venture grey lines 22296ber
Артикул: 22058ber
Lorelli (Болгария)
645 грн.
Немає на складі

Практичний компактний бустер Lorelli Venture є раціональним придбанням для перевезення в автомобілі дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Закладки

Все

Опис Lorelli бустера Venture (Лореллі Вентур)

Підростаючих дітей непросто втримати у звичайному автокріслі з низькою посадкою. І це не дивно, адже воно низьке, і маленький пасажир не має можливості спостерігати за тим, що відбувається за вікном. Відсутність спинки і висока платформа вирішують цю проблему, перетворюючи поїздку на захоплююче проведення часу для дитини. Бустер Venture (Лореллі Вентур) призначений для цієї мети. У ньому можна перевозити дитину віком від 4 до 12 років. Максимальне навантаження при цьому складає 36 кілограмів, а мінімальне – 15. Автокрісло-бустер Lorelli Venture (Лореллі Вентур) дозволяє створити оптимальну висоту посадки, при цьому ремені безпеки розташовуються правильно. Ця модель встановлюється на сидіння автомобіля обличчям по напрямку руху. Фіксується бустер Lorelli Venture (Лореллі Вентур) інерційним штатним ременем безпеки автомобіля. Його можна встановлювати не лише на заднє, а й на переднє пасажирське сидіння. Однак при цьому важливо дотримуватись важливого правила – подушка безпеки автомобіля повинна бути деактивована. Для зручності маленького пасажира сидіння бустера трохи нахилене вперед.

Переваги Lorelli бустера Venture

Для виробництва каркасу моделі Lorelli Venture (Лореллі Вентур) виробник вибрав міцний пластик. Цей матеріал відмінно витримує удари та перепади температур, зберігаючи при цьому свою форму. Крім того, використання пластику дозволяє зменшити вагу бустера. Комфортна посадка, що не стискує рухів дитини, забезпечується широким і м'яким посадковим місцем. Для зручності дитини вона оснащена м'якими підлокітниками. Чохли у моделі Lorelli Venture (Лореллі Вентур) виконані з приємного на дотик текстилю з пористою структурою. Навіть у спекотний літній день дитина не потітиме. Завдяки циркуляції повітря шкірі забезпечується оптимальний мікроклімат. Знімні чохли можна прати у делікатному режимі. Зберігати бустер Lorelli Venture (Лореллі Вентур), який тимчасово не використовується, або перевозити його в багажнику автомобіля дозволяють компактні розміри та невелика вага. Конструкція автокрісла-бустера Lorelli Venture (Лореллі Вентур) відповідає прийнятим у країнах Європи нормам, які пред'являються до перевезення маленьких дітей. Про це свідчить сертифікат європейського стандарту ECE R44/04.

Характеристики Lorelli бустера Venture

  • група 2/3
  • вік дитини від 4 до 12 років
  • мінімальна вага дитини 15 кг
  • максимальна вага дитини 36 кг
  • матеріал пластик, текстиль
  • фіксація штатними інерційними ременями безпеки
  • установка за напрямом руху
  • розміри (ДхШхВ) 45х45х25 см
  • вага 2 кг

Комплектація Lorelli бустера Venture

  • бустер

 

 

Характеристики
Каталог: 
Особливості автокрісла: 
Без кріплення IsoFix
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати