Bestway матрац велюр 67001

Bestway матрац велюр 67001 23136ber
Артикул: 23136ber
Bestway (США)
571 грн.
Немає на складі

Надувний матрац Bestway 67001 виготовлений із високоміцного водонепроникного ПВХ, що дозволяє його використовувати в умовах відпочинку на воді.

Закладки

Все

Опис Bestway матраца велюр 67001 (Бествей)

Завдяки флокованому покриттю, ліжко не вибагливе у догляді. Після експлуатації виріб достатньо протерти вологою тканиною, висушити та скласти у вихідний стан. Дана модель надувного ліжка виконана в стильному яскраво-синьому кольорі, що дозволить органічно вписатися в сучасний інтер'єр. Покриття матраца викликає приємні відчуття при зіткненні з тілом. За своєю структурою матеріал нагадує велюр, що не дозволяє постільній білизні зісковзувати у процесі сну, а Ваш відпочинок наповнити приємними враженнями!

Переваги Bestway матраца велюр 67001

Завдяки невеликому розміру та вазі матрац можна з впевненістю укладати у дорожню поклажу, і зі спокійною душею вирушати у подорож, будучи впевненим, що комфортний та зручний відпочинок Вам забезпечений. Крім того, особлива конструкція матраца, що складається з поздовжніх циліндрів, дозволяє підтримувати тіло людини в правильному для нього положенні, роблячи Ваш сон максимально комфортним і повноцінним. У матраци даної серії вбудовані спеціальні клапани, які дозволяють швидко накачувати та здувати ліжко за допомогою будь-якого насоса, що купується окремо.

Характеристики Bestway матраца велюр 67001

  • матеріал: вініл, флок
  • кількість місць: одномісні
  • розмір: 188 х 99 х 22 см
  • максимальне навантаження: 139 кг
  • насос купується окремо

Комплектація Bestway матраца велюр 67001

  • матрац
  • клапан
Характеристики
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати