Колекція The happy bugs Andy Warhol + Bugaboo

Новинка осені 2013 - унікальна колекція The happy bugs (Хеппі Багс), випущена брендом Bugaboo спільно з Фондом образотворчих мистецтв Енді Уорхола. Компанії вдалося розкрити нові грані, які дарує світу легендарний засновник поп-арту. Колекція «Щасливих жуків» створена на основі мотивів робіт Уорхола, що побачили світ у п'ятдесятих роках минулого століття. Вона пронизана наповненими життєвою радістю малюнками і яскравими фарбами. Одного погляду на бездоганні принти буде достатньо, щоб відчути натхнення, що відчув Енді в роки його роботи в Нью-Йорку художником-ілюстратором. Осіння колекція The happy bugs - оригінальне, яскраве, несподіване рішення. Таке ж, як і незвичайні ілюстрації Енді Уорхола.

Історія кумедних жуків почалася в 1954 році з появою нової роботи натхненного художника. Поява цих барвистих принтів дозволить батькам стати володарями тканинних змінних комплектів для оригінальних колясок Bugaboo Donkey і Bugaboo Cameleon3, а власники моделей BugabooBee і  Bugaboo Donkey зможуть насолоджуватися видом стильних капюшонів на своїх колясках. Принти з різнокольоровими жучками різних форм і розмірів розміщуються на тлі благородного темно-сірого кольору. Вони повторюються як зовні, так і всередині капюшона. Крім того, колекція порадує переносними колисками для найменших і муфтами для ніжок, які прикрашені великими кольоровими жуками на білосніжному тлі.

У колекції The happy bugs Andy Warhol + Bugaboo голландський бренд в черговий раз продемонстрував свою пристрасть до інноваційних рішень. Результатом співпраці компанії та Фонду мистецтв є бажання показати неосяжну любов Уорхола до чистоти сприйняття світу дитиною. Те, що він висловлює у своїй дитячий творчості. Те, що дозволяє створювати непідвладні впливу нещадного часу шедеври.

Шанувальники творчості Енді Уорхола не сумніваються в тому, що він - втілення сенсації у світовому мистецтві. Вже кілька десятиліть художник залишається впливовою фігурою в культурі сучасності. А поки залишається чекати, поки нова колекція з'явиться в Україні, де буде представлена ​​в мережі магазинів Babypark (Бебіпарк).