Anex автокрісло Biuco

Anex автокрісло Biuco SS-04
Anex автокрісло Biuco SS-04Anex автокрісло Biuco SS-04Anex автокрісло Biuco SS-04
Артикул: SS-04
Anex (Польша)
5 051 грн.
4 697 грн.
Немає на складі

Ідеальне поєднання високої функціональності, безкомпромісної безпеки та сучасного дизайну втілено у моделі дитячого автокрісла Anex Biuco.

Закладки

Все

Опис Anex автокрісла Biuco (Анекс Біюко)

Ця модель належить до групи 0+, а це означає, що автокрісло прослужить батькам і дитині доти, доки їй не виповниться 12 місяців. Максимально допустима вага дитини становить 13 кілограмів. Ударостійкий пластик, який використовує виробник для створення дитячого автомобільного крісла, робить його безпечним у поїздках.

Установка Anex Biuco L/TYPE здійснюється обличчям проти напрямку руху автомобіля. Все, що для цього потрібно, це штатні ремені безпеки автомобіля. Сумісно з візками Anex L/TYPE, E/TYPE, M/TYPE. Для встановлення на моделі Anex E/TYPE та M/TYPE потрібні адаптери (докупаються окремо). Дана модель хороша і тим, що її при необхідності можна використовувати як мобільну колиску для малюка.

Переваги Anex автокрісла Biuco

Дитяче автокрісло Anex Biuco L/TYPE є взірцем ідеального поєднання безпеки, функціональності, стильного дизайну та високої якості. Про це свідчить сертифікат якості. Чаша автокрісла Anex Biuco L/TYPE виконана з пластику, який має ударопоглинаючі властивості. Бічні частини виробник додатково оснастив спеціальним матеріалом, який при ударі амортизує та поглинає більшу частину енергії.

Оббивка в дитячому автокріслі Anex Biuco L/TYPE виготовлена ​​з міцного текстилю. Доглядати його легко. Додатковою гарантією безпеки є триточкові ремені безпеки з м'якими накладками під плечі.

Монтаж дитячого автокрісла Anex Biuco L/TYPE у салоні автомобіля здійснюється проти спрямування руху двома способами. Його можна фіксувати штатними ременями або за допомогою бази Isofix, яка купується окремо. У чашу автокрісла вмонтовано зручну ручку, за допомогою якої Anex Biuco L/TYPE можна переносити разом з дитиною, яка знаходиться всередині. При необхідності автокрісло можна використовувати як мобільну колиску. Модель Anex Biuco L/TYPE відповідає європейському стандарту якості ЕСЕ R44/04. Адаптери для встановлення на коляску Anex L/TYPE йдуть у комплекті.

Характеристики Anex автокрісла Biuco

  • вік дитини від народження до 1 року
  • група 0+
  • максимально допустима вага дитини 13 кг
  • чаша із пластику
  • посилені боковини
  • ручка для перенесення
  • триточкові ремені безпеки з накладками
  • установка проти ходу руху штатними ременями автомобіля або на базу Isofix
  • установка на шасі колясок Anex L/TYPE, Anex E/TYPE, Anex M/TYPE (для встановлення E/TYPE та M/TYPE потрібні адаптери)

Комплектація Anex автокрісла Biuco

  • автокрісло
  • адаптери
Характеристики
Особливості автокрісла: 
Без кріплення IsoFix
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати