Britax-Romer чохол-накидка Car Seat Saver

Britax-Romer чохол-накидка Car Seat Saver Car Seat Saver 2000009538
Артикул: 2000009538
Britax-Romer (Великобритания/Германия)
1 500 грн.
Є на складі

Завдяки чохлу-накидці Car Seat Saver від британської компанії Britax-Romer сидіння вашого автомобіля надійно захищені від подряпин, плям та інших ушкоджень, які неминуче виникають під час поїздок з маленькою дитиною.

 

Закладки

Все

Опис Britax-Romer чохла-накидки Car Seat Saver (Брітакс Ромер Кар Сіт Сейвер)

Сучасний ритм життя диктує свої правила, і малі діти часто становлять компанію батькам в автомобільних поїздках. Щоб мінімізувати пошкодження салону автомобіля, британська компанія Britax-Romer (Брітакс-Ромер) пропонує скористатися практичним аксесуаром – чохлом-накидкою Car Seat Saver (Кар Сіт Сейвер). Виконаний із міцного матеріалу чохол призначений як для самостійного використання як чохол для автомобільного сидіння, на якому дитина може безпосередньо сидіти, так і для використання як підкладка при установці дитячого автомобільного крісла. Такий варіант використання дозволяє не тільки уникнути подряпин і плям, а й служить додатковою гарантією того, що автокрісло не зісковзне з сидіння під час поїздки.

Переваги Britax-Romer чохла-накидки Car Seat Saver

Чохол-накидку Britax-Romer Car Seat Saver (Брітакс Ромер Кар Сіт Сейвер) можна назвати універсальним аксесуаром, тому що його можна використовувати для захисту салону автомобілів будь-якої марки. Використовувати Britax-Romer Car Seat Saver (Брітакс Ромер Кар Сіт Сейвер) можна як підкладку для автокрісла, встановленого на базу Isofix (Ізофікс), так і для моделей, які кріпляться до сидіння штатними ременями безпеки автомобіля. І навіть більше! Напрямок установки автокрісла також не має значення. Варто зазначити, що використання чохла-накидки для дитячого автокрісла, яке встановлено в салоні проти ходу руху, дозволяє скористатися ще однією перевагою – у такому варіанті є можливість використання двох зручних кишень, в яких можна зберігати маленькі іграшки, аксесуари та дитячі речі. Фіксація Britax-Romer Car Seat Saver (Брітакс Ромер Кар Сіт Сейвер) на будь-якому сидінні не займе й хвилини. Догляд за чохлом-накидкою гранично простий, тому що його можна прати в пральній машині.

Характеристики Britax-Romer чохла-накидки Car Seat Saver

  • вік від народження
  • матеріал тканина
  • простота фіксації
  • можливість прання
  • сумісність із будь-якими марками автомобілів

Комплектація Britax-Romer чохла-накидки Car Seat Saver

  • чохол-накидка
Характеристики
Каталог: 
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати