Joolz Day2 універсальна коляска Earth

Joolz Day2 універсальна коляска Earth Camel Beige 500020
Joolz Day2 універсальна коляска Earth Camel Beige 500020Joolz Day2 універсальна коляска Earth Camel Beige 500020Joolz Day2 універсальна коляска Earth Camel Beige 500020Joolz Day2 універсальна коляска Earth Elephant Grey 500010Joolz Day2 універсальна коляска Earth Elephant Grey 500010Joolz Day2 універсальна коляска Earth Elephant Grey 500010Joolz Day2 універсальна коляска Earth Parrot Blue 500000Joolz Day2 універсальна коляска Earth Parrot Blue 500000Joolz Day2 універсальна коляска Earth Parrot Blue 500000Joolz Day2 універсальна коляска Earth Hippo Grey 500030Joolz Day2 універсальна коляска Earth Hippo Grey 500030Joolz Day2 універсальна коляска Earth Hippo Grey 500030
Артикул: 500020
Joolz (Нидерланды)
26 099 грн.
20 879 грн.
Випуск припинено

Joolz Day2 Earth – це стильна універсальна коляска з ультрасучасним дизайном, з нею під силу впоратися навіть самій тендітній матусі!

Закладки

Все

Опис Joolz Day2 універсальної коляски Earth (Джулс Дей2 Ес)

Joolz Day2 Earth (Джулс Дей2 Ес) відмінно підійде для великого міста з низками пішоходів, супермаркетами і великими торговими центрами. Для цієї чудової коляски не існує непосильних завдань. Навіть, якщо вам заманулося поїхати на прогулянку в парк по «бездоріжжю», все одно ваш малюк відмінно виспиться всередині, адже тряска в цій колясці практично не відчувається. Сучасна концепція складання шасі дозволяє робити це однією рукою всього за кілька секунд, не докладаючи ніяких зусиль для цього. Яскравий і сучасний дизайн вигідно виділяє представлену модель, тому ваша коляска буде неминуче притягувати погляди перехожих. Якісний і практичний текстильний комплект Joolz Day2 Earth (Джулс Дей2 Ес) легко знімається, тому доглядати за ним – це дріб'язкова справа. Кожен з візкових модулів ідеально пристосований під потреби дитини, можете бути впевненими в тому, що вашому малюкові завжди буде затишно і комфортно в будь-якому з них. Представлена ​​модель випускається в декількох кольорах.

Переваги Joolz Day2 універсальної коляска Earth

Дизайн коляски Joolz Day2 Earth (Джулс Дей2 Ес) представлений в чотирьох варіаціях: Hippo grey (Хіппо грей), Parrot blue (Перрот блу), Elephant grey (Елефант грей) і Camel beige (Кемел беж). Представлена ​​модель завдяки збільшеному діаметру задніх коліс і наявності поворотного механізму передніх коліс однаково хороша, як для прогулянок у парку, так і для прогулянок по асфальтованих доріжках. Сучасний механізм складання дозволяє збирати і розбирати коляску в лічені секунди. Легка вага шасі і змінних модулів значно полегшує процес експлуатації коляски. При бажанні Joolz Day2 Earth (Джулс Дей2 Ес) може бути додатково доукомплектована автомобільним кріслом групи 0 Maxi-Cosi Pebble (Максі-Косі Пеббл) або 0 Maxi-Cosi CabrioFix (Максі-Косі КабріоФікс), за умови придбання додаткових адаптерів. Стильна люлька оснащена зручною ручкою для самостійного транспортування модуля. Використовуючи її як перенесення, ви можете ставити модуль на землю, не боячись забруднити його, оскільки виробник передбачив наявність ніжок. Дно люльки виготовлено з фанери, тому не прогинається і від нього не тягне холодом. Прогулянковий блок ідеально підходить для прогулянок з малюком старше шести місяців. Спинка його сидіння може бути встановлена ​​в положення для відпочинку. Передбачена можливість подовження спального місця за рахунок горизонтально встановленої підніжки. Для безпеки малюка передбачені надійні ремені безпеки з м'якими накладками. Для старших діток використовується бампер безпеки з м'якою паховою перемичкою.

Технічні характеристики Joolz Day2 універсальної коляски Earth

  • ширина шасі 58 см
  • розмір моделі в розкладеному вигляді (ДхШхВ) 80х58х101 см
  • розмір моделі в складеному вигляді (ДхШхВ) 89х58х39 см
  • внутрішні розміри люльки (ДхШ) 80 х 34 см
  • вага коляски з прогулянковим блоком 11,6 кг
  • вага коляски з люлькою 12 кг

Комплектація Joolz Day2 універсальної коляски Earth

  • шасі
  • люлька
  • прогулянковий блок
  • бампер безпеки
  • кошик для покупок
  • дощовик
Характеристики
Ширина шасі: 
59 см
Вага: 
13.90 кг.
Аксесуари
Cхожі товари
Відгуки

Коментувати